The new ppossibilities of diet therapy in food allergy and crossreaction syndrome

Full Text

Open Access Open Access
Restricted Access Access granted
Restricted Access Subscription or Fee Access

Abstract

Full Text

Restricted Access

About the authors

Dilafruz G Abdullaeva

Tashkent Institute of Postgraduate Medical Education

Taskent, Uzbekistan

References

  1. Васильева А.А.Сенсибилизация к латексу при ПА у детей и вероятность развития «фруктово-латексного синдрома». // Практическая медицина 2010. - 7 (46). - С.36.
  2. Колхир П.В. Доказательная аллергология и иммунология, М. «Практическая медицина». 2010 - 528 с.
  3. Лусс Л. В., Сидорович О. И., Успенская К. С. Проблемы пищевой аллергии в гастроэнтерологии // Лечащий врач 2007, № 4. - С. 68 - 73.
  4. Новик Г. А., Ткаченко М. А. Гастроинтестинальные проявления пищевой аллергии у детей // Лечащий врач 2012, № 1. - С. 16 - 24.
  5. Федорова О.С. Оральный аллергический синдром // Практика педиатра, 2011. - № 3.
  6. Федотова М.М., Огородова Л.М., Федорова О.С., Евдокимова Т.А. Молекулярная характеристика пищевых аллергенов животного происхождения // Российский аллергологический журнал. 2011. - № 5. - С.3 - 9.
  7. Bonds R.S., Midoro-Horiuti T., Goldblum R. A structural basis for food allergy: the role of cross-reactivity. // Curr.Opin.Allergy Clin. Immunol. 2008; 8: 82 - 86.
  8. ChapmanM.D. Pomes A., Breitender H. et al. Nomenclature and structural biology of allergens. J. Allergy Clin. Immunol. 2007, v. 119, No. 2, p. 414 - 420.
  9. Dhanapala P, De Silva C, Doran T, Suphioglu C. Cracking the egg: An insight into egg hypersensitivity.// Mol Immunol. 2015 Aug; 66(2): 375 - 383.
  10. Florin-Dan Popescu. Cross-reactivity between aeroallergens and food allergens. // World J Methodol. 2015 Jun 26; 5(2): 31 - 50.

Statistics

Views

Abstract: 47

Article Metrics

Metrics Loading ...

Dimensions

PlumX


Copyright (c) 2018 Russian Allergological Journal

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies